Slimmer werken,
blije klanten

Duur van een Green Belt training

Hoelang duurt een Green Belt training? Er zijn de laatste jaren veel opleiders bijgekomen die Lean Six Sigma trainingen aanbieden. Doordat er geen wereldwijde standaard is voor deze trainingen, is er dus ook geen standaard voor de duur van een training. Ook bieden sommige opleiders alleen een Lean Green Belt training aan, in plaats van een Lean Six Sigma Green Belt training. Bij de ene opleider duurt een training langer dan bij de andere. Dit zorgt vaak voor verwarring.

Recensie Green Belt Angelique

Bij Bureau Tromp duurt een Green Belt training 6 dagen, verspreid over 3 blokken van 2 dagen. Ook worden er tussen de blokken door huiswerkopdrachten gegeven. Deze worden tijdens de training besproken. Ook is er altijd genoeg ruimte voor vragen.

De Black Belt en Green Belt trainingen zijn verdeeld over een periode van enkele weken of maanden. Tijdens de Green Belt training neemt iedere deelnemer een project in hun organisatie waarbij kosten gereduceerd moeten worden. Daarnaast zijn er naast onze Green Belt training nog diverse andere scholings- en subsidietrajecten beschikbaar. Tegen een minimale vergoeding kun je straks je verspillingskosten met wel duizenden euro’s reduceren én de algemene prestaties van je organisatie verbeteren. Dit levert diverse voordelen op. Voor jou, maar ook voor je klant.

Word Lean Six Sigma Green Belt

Ook interessant:

Vind je dit artikel interessant? Deel het in je netwerk.