Slimmer werken,
blije klanten

Lean Six Sigma Green Belt training

Producten en diensten sneller, met hogere kwaliteit en minder kosten te leveren: dat klinkt iedere manager als muziek in de oren. Ieder bedrijf zou klantgerichter kunnen werken, want er kan altijd wel iets verbeterd worden. Een trend van de laatste jaren is Lean Six Sigma. Steeds vaker wordt deze methode ingezet om deze uitdaging aan te gaan. Lean Six Sigma leidt tot continue verbetering en een hogere klantwaardering.

De Green Belt training geeft je een beter inzicht in verspillingen binnen je bedrijfsprocessen en je leert alles over Lean Six Sigma. Hoe kun je de methode het best gebruiken? Wat kan Lean betekenen voor jouw organisatie? De Green Belt training is een 6-daagse training. Aan het eind ben je goed op de hoogte van Lean Six Sigma en ben je in staat om de methode toe te passen binnen je organisatie. Green Belts worden getraind in de basisinstrumenten en geven leiding aan redelijk eenvoudige projecten.

Een Green Belt training gaat dieper in op de methode dan een Yellow Belt training. Daarnaast duurt een Yellow Belt training meestal 1 dag, en een Green Belt training gemiddeld 6 dagen. Logisch dus dat je meer leert, maar bij Green Belt komt ook praktijkervaring om de hoek kijken. Je gaat meer oefenen met de bijhorende instrumenten, zodat je ze ook echt kunt toepassen.


Ook interessant:

Vind je dit artikel interessant? Deel het in je netwerk.