Slimmer werken,
blije klanten

Prijs van een Green Belt training

De prijs van een 6 daagse Lean Six Sigma Green Belt training (verspreid over 3 blokken van 2 dagen) is 2500 euro. Dit bedrag is inclusief:

  • Alle trainingsmaterialen
  • Lean Six Sigma Green Belt examen
  • Lean Six Sigma Green Belt herexamen
  • Officieel ingelijst Lean Six Sigma Green Belt certificaat
  • Alle lunches en drankjes tijdens de trainingsdagen

Prijs Green Belt training

Voor deze prijs krijg je ook training van een ervaren Black Belt die volledige kennis heeft van Lean én Six Sigma. Je leert zelfstandig met Lean Six Sigma werken, maar ook samen met de werkvloer en het management. Bovendien is de Green Belt training bij Bureau Tromp een leuke en leerzame training waarbij je veel praktijkvoorbeelden krijgt. Zo zorgen we ervoor dat je na de Green Belt training Lean Six Sigma in de praktijk kunt toepassen. Een echt praktijkcertificaat kun je nog apart behalen. Tijdens de Green Belt praktijkcertificering ga je nog dieper in op Lean Six Sigma in de praktijk.

De Lean Six Sigma Green Belt opleiding is ideaal voor toekomstige projectleiders. In 6 dagen leer je werken met alle Lean Six Sigma instrumenten en de bijhorende theorie. De Green Belt training sluit je af met een theorie- en (eventueel een) praktijkexamen.

In de Green Belt training wordt veel aandacht besteedt aan de Analyse fase (zie inhoud Green Belt training). Hierbij wordt ook geoefend met het programma Minitab.

Word Lean Six Sigma Green Belt

Ook interessant:

Vind je dit artikel interessant? Deel het in je netwerk.