Slimmer werken,
blije klanten

Prijs van Green Belt certificering

Een Lean Six Sigma Green Belt theoriecertificaat behaal je door een Green Belt training succesvol af te ronden. Daarvoor moet je het examen halen. Naast het theoriecertificaat heb je ook de mogelijkheid om een praktijkcertificaat te halen.

Een Lean Six Sigma Green Belt praktijkcertificaat behaal je door een Lean Six Sigma project volledig uit te voeren. Op basis van een aantal criteria wordt beoordeeld of je het project op de juiste manier hebt uitgevoerd. Denk hierbij aan:

  • Het op de juiste manier opstellen van je projectdocumentatie
  • Het realiseren van een bepaalde (minimale) besparing met je project
  • De mate waarin je opdrachtgever tevreden is over jou als Green Belt

Tijdens je certificeringstraject word je begeleid door een ervaren Black Belt. Deze zorgt ervoor dat je op de juiste manier alles uitvoert en hierbij kan je terecht met vragen. Op deze manier zorg je ervoor dat bij je certificeringsgesprek alles in orde is.
Green Belt recensie Dave
Voor het volledige traject van praktijkcertificering betaal je 900 euro. Dit bedrag is inclusief 6 uur praktijkbegeleiding door de Black Belt, een certificeringsgesprek en een officieel ingelijst Lean Six Sigma Green Belt praktijkcertificaat.

Waarom praktijkcertificering?

Met het behalen van een Lean Six Sigma Green Belt praktijkcertificaat haal je het maximale uit je Green Belt opleiding. Met dit certificaat kun je aantonen dat je Lean Six Sigma op Green Belt niveau ook werkelijk in de praktijk beheerst.

Word Lean Six Sigma Green Belt

Ook interessant:

Vind je dit artikel interessant? Deel het in je netwerk.