Slimmer werken,
blije klanten

Prijzen Green Belt training

De prijs voor een Green Belt training en certificering vind je in het menu links. Je zult misschien al meerdere websites over Green Belt trainingen hebben bekeken. Je komt allerlei verschillende prijzen tegen, en je gaat je dus afvragen hoe het prijsverschil in Green Belt trainingen wordt veroorzaakt. Wij hebben de redenen voor je op een rij gezet, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Hoe wordt het prijsverschil in Green Belt trainingen veroorzaakt?

Om te beginnen zit er vaak verschil in het aantal dagen dat een Lean Six Sigma Green Belt training duurt. Bij ons duurt een training 6 dagen. Wij behandelen in deze 6 dagen alle officiële Lean Six Sigma Green Belt onderwerpen. Er zijn echter ook aanbieders die een Green Belt aanbieden van 8 dagen. Hierin zitten over algemeen dezelfde Lean Six Sigma onderwerpen. Er wordt alleen uitgebreider ingegaan op gerelateerde onderwerpen (teamontwikkeling, leiderschap etc).
Green Belt recensie Ivo
Een andere reden voor het prijsverschil kan zijn dat een training aangeboden wordt voor een grote groep deelnemers. Een training voor maximaal 20 deelnemers is goedkoper (per deelnemer) dan een training voor maximaal 10 deelnemers. De trainingservaring is overigens in deze grote groepen een stuk minder.

Verder moet je ook altijd kijken of een trainingsorganisatie is aangesloten bij de CSSC of de ASQ. Doordat het vaak erg kostbaar is om hierbij aangesloten te zijn, zijn prijzen van deze trainingsorganisaties ook vaak hoger.

Word Lean Six Sigma Green Belt

Ook interessant:

Vind je dit artikel interessant? Deel het in je netwerk.