Slimmer werken,
blije klanten

Lean Six Sigma Green Belt praktijkcertificering

Praktijkcertificering wil zeggen dat je naast de theoretische certificering ook een praktijkcertificaat kunt halen. Een praktijkcertificaat is niet nodig om je officieel een Lean Six Sigma Green Belt te kunnen noemen. Hiervoor volstaat een theoriecertificaat. Wel is een praktijkcertificaat nuttig, omdat je hiermee kunt aantonen dat je Lean Six Sigma in de praktijk beheerst.
Green Belt recensie Marjo
Als je je Green Belt praktijkcertificaat wilt halen, moet je eerst het Lean Six Sigma Green Belt theorie examen succesvol afgerond hebben. Dit examen krijg je aan het einde van een Green Belt training.

Verder moet je een verbeterproject binnen je organisatie succesvol hebben afgerond. Hierbij word je begeleid door een ervaren trainer met een Black Belt certificaat. Deze zorgt ervoor dat je alles op de juiste manier uitvoert en bij hem of haar kun je terecht met al je vragen. Aan het einde van dit traject vindt een certificeringsgesprek plaats. Hierbij bepaalt je trainer of je de methode op de juiste manier hebt toegepast in de praktijk.

Word Lean Six Sigma Green Belt

Ook interessant:

Vind je dit artikel interessant? Deel het in je netwerk.