Slimmer werken,
blije klanten

Wat zijn goede Green Belt opleiders?

Er zijn zoveel aanbieders van Lean Management en Six Sigma trainingen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Allereerst is het belangrijk om te bepalen of je alleen iets over Lean wilt leren of over Lean in combinatie met Six Sigma.
Het is van belang om vooraf te bepalen wat je wilt leren bij het volgen van een training:

  • Alleen Lean Management
  • Zowel Lean als Six Sigma
  • Weten hoe ik veranderingen teweeg breng

Op basis van deze criteria kun je beter bepalen welke opleiding en opleider het beste aansluiten bij jouw behoefte.
Als je alleen iets over Lean Management wil leren, dan volstaat een Yellow Belt opleiding misschien al. Ook zijn er zelfstudies in Lean Management. We raden echter wel aan om een opleiding in een groep te volgen. Op deze manier kun je leren van elkaar, en wie weet doe je nog nuttige zakelijke contacten op!

Lean of Lean Six Sigma

Daarnaast wil je een goede opleider, die op een leuke en praktische manier opleidt. Kijk eens op de verschillende beoordelingssites van trainingen. Daarop staan veel reacties van oud-deelnemers.

Kijk op springest voor een overzicht van de top 10 aanbieders van Green Belt trainingen. Op Springest vind je ook reacties van mensen die een training bij Bureau Tromp hebben gevolgd.

Heb je onlangs een Yellow Belt training bij Bureau Tromp gevolgd, en wil je door naar Green Belt? Als je de Green Belt training ook bij ons volgt, krijg je het bedrag van de Yellow Belt training terug! Bovendien sluit de inhoud van onze Green Belt training goed aan op die van de Yellow Belt.

Word Lean Six Sigma Green Belt

Ook interessant:

Vind je dit artikel interessant? Deel het in je netwerk.